Nappali, háló

Parketta szegélyléc ragasztása
Parketta szegélyléc ragasztása
Parketta szegélylécek szögmentes rögzítésére javasolt a MESTER GYORS Kontakt Ragasztó. Jól tapad, gyorsan köt és erősen ragaszt. Tartósan rugalmas marad.
Polisztirol dekoráció ragasztása
Polisztirol dekoráció ragasztása
A gyerekszoba díszítéséhez, hangulatának fokozásához a polisztirol dekorációs elemeket a MESTER DEKOR Ragasztóval ragasszuk fel. Gyorsan köt, nagy ragasztóerővel. Oldószermentes. Teljes ragasztás: 24 óra
Cserépkályha fugázása
Cserépkályha fugázása
Cserépkályha fugák tömítésére ajánlott a MESTER CSERÉPKÁLYHA Fugázó. Használhatjuk még a kályha és falazat közti repedések, csatlakozó fugák tömítésére is. Hőmérsékletállóság: - 40 °C - + 180 °C. Átfesthető. Fehér, bézs, sötétzöld, barna színekben kapható.
Menyezetlap ragasztása
Menyezetlap ragasztása
Főként polisztirol mennyezetlapok ragasztására ajánljuk a MESTER MENNYEZETLAP és Díszléc Ragasztót, mely kapható 1 és 4 kg-os kiszerelésben. Használható még a nedves helyiségekben is. Gyorsan és erősen tapad, megkötés után átfesthető, ellenáll a páratartalomnak. Színe bézs.
Üvegasztal ragasztása
Üvegasztal ragasztása
Üvegasztalok összeszerelése, javítása, tömítése során nagy segítséget nyújt a MESTER Víztiszta Ragasztó. Nagyon jól tapad üveg, fém, fa felületen. Erősen ragaszt és tömít is egyben. Kristálytiszta, két üvegfelület között nem látható.
Fal és gipszkarton tömítése
Fal és gipszkarton tömítése
A gipszkarton falak és a hagyományos falazat találkozásánál keletkező csatlakozó hézagok tömítésére használjuk a MESTER Akril Festhető Tömítőt. Könnyen felhordható, jól tapad, jól eldolgozható. Átfesthető és tapétát is ragaszthatunk rá. Fehér, szürke és barna színben kapható.
Lépcsőfokok
Lépcsőfokok
Fa lépcsőelemek nagy erejű, stabil ragasztására is használhatjuk a MESTER PU Kombi Ragasztót. Nedvszívó és nem nedvszívó aljzatokra, egyenetlen felületekre is alkalmas. Vízzáró, UV-álló, hőálló.
Fogas felragasztása
Fogas felragasztása
Fa és fém fogasok felragasztásához is kiváló a MESTER Gyors Kontakt Ragasztó. Gyors és nagy kezdeti ragasztóerővel bír, segítségével biztonságosan rögzíthetjük a tárgyakat. 
Üvegtégla
Üvegtégla
Üveg és üvegtégla szerkezetek illesztésére használjuk a MESTER Víztiszta Ragasztót. Az üvegtégla és a fal csatlakozásának tartósan rugalmas tömítésére is alkalmas. Jól tűri az igénybevételt. Kristálytiszta.
Lambéria ragasztása
Lambéria ragasztása
Fából készült burkoló elemek (pld. lambéria) felragasztására alkalmas a MESTER Fix Építési Ragasztó.  Az egyik felület legyen mindig nedvszívó (pld. fa, beton, tégla, gázbeton). A ragasztót nem kell teljes felületen felkenni, elég kígyóvonalban vagy pontszerűen felhordani.
OSB lap
OSB lap
OSB lapok, cementkötésű fagyapot lemezek ragasztását végezzük MESTER Erőmester Szerelési Ragasztóval. Nehéz tárgyak rögzítés nélküli ragasztására alkalmas, nagyon gyorsan kiváló tapadást nyújt. Tartósan nagy erejű ragasztást biztosít.
Dísztégla ragasztása
Dísztégla ragasztása
Szög- és csavarmentesen rögzíthetünk a falra burkoló lapokat, dísztéglákat, lemezeket a MESTER Barkács Ragasztóval, ezáltal a belső teret változatossá, otthonossá, esztétikussá tehetjük. Oldószermentes, könnyen kezelhető, erős és tartós kötőanyag. Az egyik felület legyen mindig nedvszívó. 
Rozetta ragasztása
Rozetta ragasztása
A belső tér díszítését végezhetjük stukkók, rozetták, mintázatok segítségével is. Ezeket is ragaszthatjuk a MESTER Díszléc Stukkó Ragasztóval, amely jól tapad a szokásos nedvszívó felületeken és gyorsan megköt.
Díszléc ragasztása
Díszléc ragasztása
Polisztirol alapanyagból készült díszlécek, profilok rögzítéséhez használható a MESTER Díszléc Stukkó Ragasztó. A kikeményedést követően csiszolható, átfesthető, vakolhatunk rá. Oldószermentes, nem tartalmaz veszélyes anyagokat. Színe: világos fehér.
Kályha tűztéri ajtó tömítése
Kályha tűztéri ajtó tömítése
MESTER 1000°C Hőálló Tömítő.  Tartósan 1000°C-ig, rövid ideig 1250°C-ig hőálló. A felhordást követően 24 órán belül ne tegyük ki magas hőmérsékletnek.
Parketta hézag
Parketta hézag
Használt parketta felújításakor a meglévő hézagot tömítsük MESTER Parketta Fugázó Tömítővel. Csiszolható, átfesthető, lakkozható. Használhatjuk új parketták és a fal találkozásának tömítésére. Ragaszthatunk is vele. Nyolcféle fa színárnyalatban kapható.
Ablakpárkány tömítése
Ablakpárkány tömítése
Az ablakpárkány és a fal csatlakozásának tömítésére alkalmas a MESTER Átlátszó Akril Tömítő.    A kinyomáskor még fehér anyag a megkötést követően átlátszóvá válik. Kültérre is használható, ahol nem éri tartós vízterhelés. További jó tanácsok itt.
Díszléc tömítése
Díszléc tömítése
Díszlécek felragasztása után a díszléc és a fal találkozását tömítsük MESTER Gyorskötő Akril Tömítővel. A díszlécek csatlakozásánál keletkező hézaghoz is használjuk. Jól elsimítható, átfesthető, rugalmas. Fehér színben kapható.