Rozetta ragasztása

Rozetta ragasztása

A belső tér díszítését végezheti stukkók, rozetták, mintázatok segítségével is. Ezeket is ragaszthatja a MESTER Díszléc Stukkó Ragasztóval, amely jól tapad a szokásos nedvszívó felületeken.

MESTER Díszléc Stukkó Ragasztó

További ajánlott cikkek:
Parafa ragasztása
Parafa ragasztása
Bármilyen parafa dekoráció ragasztásához használható a MESTER SOKOLDALÚ Átlátszó Ragasztó. Alkalmas burkolatok, dekorációs lapok, lemezek, lécek, kerámia csempe, párkányok ragasztására is. Erős kezdeti és tartós ragasztóerő jellemzi.
Fogas felragasztása
Fogas felragasztása
Fa és fém fogasok felragasztásához kiváló a MESTER SZUPER Mindent Ragasztó. Könnyen, gyorsan, egyszerűen használható, segítségével biztonságosan rögzítheti a tárgyakat. Kezdeti tapadása nagy, és erősen ragaszt.
Feljött padlószőnyeg ragasztása
Feljött padlószőnyeg ragasztása
Ha feljött a padlószőnyege, akkor ragassza vissza MESTER FIX Építési Ragasztóval még mielőtt valaki megbotlana benne! Oldószermentes és kül- és beltéren is használható.
Nagy polc rögzítése
Nagy polc rögzítése
Nagy polcok rögzítésére használja a MESTER POLI SF Vegyi Dübelt. Tömör és üreges tégla falazatokban és repedésmentes betonban használható. Nagy szilárdság és terhelhetőség érhető el vele. Klímaberendezések, tv- konzolok, stb. rögzítésére is használhatja. Átfesthető, sztirénmentes.
Üvegasztal ragasztása
Üvegasztal ragasztása
Üvegasztalok összeszerelése, javítása, tömítése során nagy segítséget nyújt a MESTER Víztiszta Ragasztó. Nagyon jól tapad üveg, fém, fa felületen. Erősen ragaszt és tömít is egyben. Kristálytiszta, két üvegfelület között nem látható.
Parketta szegélyléc ragasztása
Parketta szegélyléc ragasztása
Parketta szegélylécek szögmentes rögzítésére javasolt a MESTER ÖKO SZERELÉSI Ragasztó. Környezetbarát. Erős kezdeti tapadóerő, nagy ragasztóerő jellemzi.
Vissza az előző oldalra