Fürdőszoba, konyha

Díszítés kagylókkal
Díszítés kagylókkal
Gyakran díszítjük a fürdőszobát, a dobozokat, a fali díszeket és kisebb kompozíciókat kagylókkal. Ehhez használjon MESTER SEMLEGES Szilikon Tömítőt vagy NEUTRÁLIS Szilikont, amelyek nemcsak tömítenek, hanem erősen ragasztanak is. Jól tapadnak a legtöbb felületen, és nem sértik meg az anyagok felületét. Több színben kaphatók.
Zuhanytálca tömítése
Zuhanytálca tömítése
A MESTER Szaniter Fugázó Tömítőt és a MESTER Szaniter Fugázó TREND-et alkalmazhatjs a fürdőkádak, WC, a mosdók és a fal közötti hézag kitöltésére. Gomba- és penészálló adalékot tartalmaz, ez megakadályozza vagy késlelteti, hogy a tartósan vízterhelésnek kitett tömítőanyag felületén penészgomba telepedjen meg.
Munkalap
Munkalap
Munkalapok (fa, préselt anyagok) és a hozzájuk tartozó takarólécek tömítésére használhatja a MESTER Szaniter Fugázó Tömítőt és a MESTER Szaniter Fugázó TREND-et. Tartósan rugalmas, vízzáró, ellenáll a gombásodásnak rendszeres vízterhelés mellett is.
Kis polc ragasztása
Kis polc ragasztása
A MESTER SZILIKON Tömítő Ragasztó vagy a MESTER UNIVERZÁLIS Szilikon segítségével különféle tárgyakat ragaszthat fel: műanyag szappantartó, fűszeres polc, lábazati elemek, dísztárgyak. Jól tapad üveghez, kerámia csempéhez, zománchoz, porcelánhoz, festett felületen. Festetlen fémek ragasztására ne használja.
Kis szekrény ragasztása
Kis szekrény ragasztása
Fémből, fából, műanyagból készült fali szekrények, tárolók rögzítésére alkalmas a MESTER Szuper Mindent Ragasztó, amely a nagyobb, rendszeres igénybevételnek is ellenáll. Kitűnően tapad szinte minden felületen. Nagyon erősen ragaszt.
Mosogató leeresztő szelep tömítése
Mosogató leeresztő szelep tömítése
A mosdók, mosogatók leeresztő szelepének pontos illesztését és tömítését egy műveletben elvégezheti MESTER Szilikon Tömítő Ragasztóval vagy a MESTER UNIVERZÁLIS Szilikonnal. Rugalmasak, jól tűrik a hőt (hideg-meleg víz), hosszú élettartamúak. Szilikon Tömítő Ragasztó színei: átlátszó, fehér, szürke és fekete. UNIVERZÁLIS Szilikonszínei: átlátszó, fehér.
Fűtéscsövek tömítése
Fűtéscsövek tömítése
A fűtéscsövek átmenő illesztéseit tömítheti MESTER 300 °C Hőálló Szilikonnal. Tartósan hőálló, rugalmas. Olajálló, vízálló, ellenáll a legtöbb szennyeződésnek. Vörösesbarna.
Mosogató tömítése
Mosogató tömítése
A mosogató és a természetes kőböl készült pultok közötti hézagok kitöltésére MESTER SEMLEGES SZANITER Szilikont használjon. Jól tapad az üvegen és fémfelületeken. Alkalmazható szaniter helyiségekben is. Rugalmas, jó vízálló és vízzáró, gombaálló. Fehér színben kapható.
Tükör ragasztása
Tükör ragasztása
Tükrök felragasztásához (max, 1 x 1 méter) használjon MESTER SEMLEGES Szilikon Tömítőt vagy MESTER NEUTRÁLIS Szilikont, amelyek megkímélik az anyagok felületét, így a foncsort is. Jól tapad kerámiacsempéhez, zománchoz, porcelánhoz, festett felülethez és különféle építőanyaghoz. A SEMLEGES Szilikon színei: átlátszó, fehér NEUTRÁLIS Szilikon színei: átlátszó, fehér
Kád, zuhanytálca tömítése
Kád, zuhanytálca tömítése
A MESTER SEMLEGES SZANITER Szilikon fürdőkádak, zuhanytálcák és a csempe közötti hézag kitöltésére kiválóan alkalmas. Tartósan rugalmas, vízálló és vízzáró. Szilikon bázisú, és gombaálló. Semleges oxim rendszerű pH=7. PVC ablakok tömítésére is használható. Fehér színben kapható.
Törölközőtartó ragasztása
Törölközőtartó ragasztása
A kerámia felület nem nedvszívó, nehezen tapadnak meg rajta egyes anyagok. Tárgyak felragasztására biztos megoldást nyújt a MESTER Szuper Mindent Ragasztó. Helyt áll a legnehezebb körülmények között is. Szinte minden felületen megtapad, és szinte mindent megragaszt.
Mosdó és fal találkozásásának tömítése
Mosdó és fal találkozásásának tömítése
A MESTER SZANITER Fugázó Tömítő és a FÜRDŐSZOBA Szilikon a fürdőkádak, a WC-k, a mosdók és a fal közötti hézag kitöltésére alkalmas. Gomba- és penészálló adalékot tartalmaznak, ez megakadályozza vagy késlelteti, hogy a tartósan vízterhelésnek kitett tömítőanyag felületén penészgomba telepedjen meg.
WC csésze tömítése
WC csésze tömítése
WC rögzítését követően az aljzat és WC találkozásának tömítésére használható a MESTER SZANITER Fugázó Tömítő és a MESTER FÜRDŐSZOBA Szilikon. Gomba- és penészálló adalékot tartalmaznak. Alapszínek: fehér, átlátszó, manhattan, beige, jázmin, karamell, cementszürke, csokoládé, antracit és barna. FÜRDŐSZOBA Szilikon színei: fehér, átlátszó
Csempék találkozásának tömítése
Csempék találkozásának tömítése
A csempék, padlólapok közötti tágulási hézagok ill. a csempe, padlólap és a fal találkozásánál kialakuló rések rugalmas tömítésére is kiváló a MESTER SZANITER Fugázó Tömítő és a MESTER FÜRDŐSZOBA Szilikon. Alapszínek: fehér, átlátszó, manhattan, beige, karamell, barna, jázmin, cementszürke, csokoládé, antracit. Fürdőszoba Szilikon színei: átlátszó, fehér