Törölközőtartó ragasztása

Törölközőtartó ragasztása

A kerámia felület nem nedvszívó, nehezen tapadnak meg rajta egyes anyagok. Tárgyak felragasztására biztos megoldást nyújt a MESTER Szuper Mindent Ragasztó. Helyt áll a legnehezebb körülmények között is. Szinte minden felületen megtapad, és szinte mindent megragaszt.

MESTER Szuper Mindent Ragasztó

További ajánlott cikkek:
Díszítés kagylókkal
Díszítés kagylókkal
Gyakran díszítjük a fürdőszobát, a dobozokat, a fali díszeket és kisebb kompozíciókat kagylókkal. Ehhez használjon MESTER SEMLEGES Szilikon Tömítőt vagy NEUTRÁLIS Szilikont, amelyek nemcsak tömítenek, hanem erősen ragasztanak is. Jól tapadnak a legtöbb felületen, és nem sértik meg az anyagok felületét. Több színben kaphatók.
Zuhanytálca tömítése
Zuhanytálca tömítése
A MESTER Szaniter Fugázó Tömítőt és a MESTER Szaniter Fugázó TREND-et alkalmazhatjs a fürdőkádak, WC, a mosdók és a fal közötti hézag kitöltésére. Gomba- és penészálló adalékot tartalmaz, ez megakadályozza vagy késlelteti, hogy a tartósan vízterhelésnek kitett tömítőanyag felületén penészgomba telepedjen meg.
Munkalap
Munkalap
Munkalapok (fa, préselt anyagok) és a hozzájuk tartozó takarólécek tömítésére használhatja a MESTER Szaniter Fugázó Tömítőt és a MESTER Szaniter Fugázó TREND-et. Tartósan rugalmas, vízzáró, ellenáll a gombásodásnak rendszeres vízterhelés mellett is.
Kis polc ragasztása
Kis polc ragasztása
A MESTER SZILIKON Tömítő Ragasztó vagy a MESTER UNIVERZÁLIS Szilikon segítségével különféle tárgyakat ragaszthat fel: műanyag szappantartó, fűszeres polc, lábazati elemek, dísztárgyak. Jól tapad üveghez, kerámia csempéhez, zománchoz, porcelánhoz, festett felületen. Festetlen fémek ragasztására ne használja.
Kis szekrény ragasztása
Kis szekrény ragasztása
Fémből, fából, műanyagból készült fali szekrények, tárolók rögzítésére alkalmas a MESTER Szuper Mindent Ragasztó, amely a nagyobb, rendszeres igénybevételnek is ellenáll. Kitűnően tapad szinte minden felületen. Nagyon erősen ragaszt.
Mosogató leeresztő szelep tömítése
Mosogató leeresztő szelep tömítése
A mosdók, mosogatók leeresztő szelepének pontos illesztését és tömítését egy műveletben elvégezheti MESTER Szilikon Tömítő Ragasztóval vagy a MESTER UNIVERZÁLIS Szilikonnal. Rugalmasak, jól tűrik a hőt (hideg-meleg víz), hosszú élettartamúak. Szilikon Tömítő Ragasztó színei: átlátszó, fehér, szürke és fekete. UNIVERZÁLIS Szilikonszínei: átlátszó, fehér.
Vissza az előző oldalra