Üvegasztal ragasztása

Üvegasztal ragasztása

Üvegasztalok összeszerelése, javítása, tömítése során nagy segítséget nyújt a MESTER Víztiszta Ragasztó. Nagyon jól tapad üveg, fém, fa felületen. Erősen ragaszt és tömít is egyben. Kristálytiszta, két üvegfelület között nem látható.

MESTER Víztiszta Ragasztó

További ajánlott cikkek:
Parafa ragasztása
Parafa ragasztása
Bármilyen parafa dekoráció ragasztásához használható a MESTER SOKOLDALÚ Átlátszó Ragasztó. Alkalmas burkolatok, dekorációs lapok, lemezek, lécek, kerámia csempe, párkányok ragasztására is. Erős kezdeti és tartós ragasztóerő jellemzi.
Fogas felragasztása
Fogas felragasztása
Fa és fém fogasok felragasztásához kiváló a MESTER SZUPER Mindent Ragasztó. Könnyen, gyorsan, egyszerűen használható, segítségével biztonságosan rögzítheti a tárgyakat. Kezdeti tapadása nagy, és erősen ragaszt.
Feljött padlószőnyeg ragasztása
Feljött padlószőnyeg ragasztása
Ha feljött a padlószőnyege, akkor ragassza vissza MESTER FIX Építési Ragasztóval még mielőtt valaki megbotlana benne! Oldószermentes és kül- és beltéren is használható.
Nagy polc rögzítése
Nagy polc rögzítése
Nagy polcok rögzítésére használja a MESTER POLI SF Vegyi Dübelt. Tömör és üreges tégla falazatokban és repedésmentes betonban használható. Nagy szilárdság és terhelhetőség érhető el vele. Klímaberendezések, tv- konzolok, stb. rögzítésére is használhatja. Átfesthető, sztirénmentes.
Parketta szegélyléc ragasztása
Parketta szegélyléc ragasztása
Parketta szegélylécek szögmentes rögzítésére javasolt a MESTER ÖKO SZERELÉSI Ragasztó. Környezetbarát. Erős kezdeti tapadóerő, nagy ragasztóerő jellemzi.
Kályha tűztéri ajtó tömítése
Kályha tűztéri ajtó tömítése
Kályhák, kandallók repedéseihez és a tűztér ajtajának tömítésére is használható a MESTER 1000°C Hőálló Tömítő. Tartósan 800°C-ig, rövid ideig 1500°C-ig hőálló. A felhordást követően 24 órán belül ne tegye ki magas hőmérsékletnek.
Vissza az előző oldalra