Házszám, postaláda ragasztása

Házszám, postaláda ragasztása

A MESTER A-Z Ragasztó Tömítő olyan helyzetekben, felületekre is használható, ahol más anyagok nem. Hosszú távon ellenáll az időjárási behatásoknak, rugalmas és jól terhelhető. Számos dolgot felragaszthat vele kültéren, homlokzatra is.

MESTER A-Z Ragasztó Tömítő

További ajánlott cikkek:
Árnyékoló rögzítése
Árnyékoló rögzítése
Árnyékolók rögzítésére használja a MESTER POLI SF Vegyi Dübelt. Tömör és üreges tégla falazatokban és repedésmentes betonban használható. Nagy szilárdság és terhelhetőség érhető el vele. Oszlopok, kapaszkodók, homlokzati elemek, korláttalpak, kerítések, kapuk stb. rögzítésére is használhatja.
Ablakfülkés ablak beépítése
Ablakfülkés ablak beépítése
Ablakfülke esetén az ablak beépítése hagyományos módon, a falsíkkal párhuzamosan történik. A beépítéshez javasoljuk a MESTER TÖBBSZÖR HASZNÁLHATÓ Purhab használatát. A purhab növeli a a stabilitást és gondoskodik a kiváló hang- és hőszigetelésről. 4-6 héten belül többször is felhasználható a speciális szelepe miatt.
Falazat javítása
Falazat javítása
Falazati üregek, furatok kitöltésére valamint letört, hiányos élek pótlására kitűnően alkalmas a a MESTER Falazat és Betonjavító. Nem kell időt szánni a javító anyag kikeverésére, a fel nem használt anyag nem vész kárba, így idő- és pénzkímélő megoldás. A felvitt anyag vastagságától függően 6-48 óra elteltével csiszolható. Csak teljes kiszáradás után szabad átfesteni.
Fólia ragasztása
Fólia ragasztása
Tetőtéri párazáró fóliák ragasztására, tömítésére kiváló a MESTER Fóliaragasztó. Megkötés után rugalmas, párazáró. Ragasztó- és tömítőanyag egyben.
Kéménybádog tömítése
Kéménybádog tömítése
A MESTER Tetőmester Vízzáró Tömítővel a kémények tövénél kialakított lemezburkolat tömítését végezheti el. Megtapad a legkritikusabb felületeken is, jól bírja a fokozott igénybevételt, rugalmas és nem okoz korróziót. Átlátszó.
Megkeményedett purhab eltávolítása
Megkeményedett purhab eltávolítása
A MESTER Purhab, Festék Eltávolító eltávolítja az oldószerálló felületekről a megkeményedett purhab, a műgyanta-, akrillakk maradványokat, valamint a lazúr-, diszperziós és latex festéket vagy hasonló réteget.
Vissza az előző oldalra