Falazat javítása

Falazat javítása

Falazati üregek, furatok kitöltésére valamint letört, hiányos élek pótlására kitűnően alkalmas a a MESTER Falazat és Betonjavító. Nem kell időt szánni a javító anyag kikeverésére, a fel nem használt anyag nem vész kárba, így idő- és pénzkímélő. A felvitt anyag vastagságától függően 6-48 óra elteltével csiszolható. Csak teljes kiszáradás után szabad átfesteni.

2017.04.21.

MESTER Falazat és Betonjavító

További ajánlott cikkek:
Fólia ragasztása
Fólia ragasztása
Tetőtéri párazáró fóliák ragasztására, tömítésére kiváló a MESTER Fóliaragasztó. Megkötés után vízálló, rugalmas, párazáró. Ragasztó- és tömítőanyag egyben.
Fal és járda találkozása
Fal és járda találkozása
A külső fal és a járda találkozásánál lévő hézag kitöltésére is alkalmas a MESTER TETŐMESTER Vízzáró Tömítő. Nedves, akár víz alatt álló felületekre is felhordható. - 25 °C és +100 °C közötti hőmérsékletet tartósan elvisel. Átlátszó.
Széldeszkák
Széldeszkák
A fő falak és a tető alatti széldeszkák találkozása extrém igénybevételnek van kitéve (hideg-meleg, víz, szél, por), ide a MESTER Tetőmester Vízzáró Tömítőt javasoljuk. Megtapad a kritikus felületeken is, jól tűri az időjárást, rugalmas és átfesthető. Átlátszó.
Vissza az előző oldalra