Mosdó és fal találkozásásának tömítése

Mosdó és fal találkozásásának tömítése

A MESTER SZANITER Fugázó Tömítő és a SZANITER Fugázó TREND a fürdőkádak, a WC-k, a mosdók és a fal közötti hézag kitöltésére alkalmas. Gomba- és penészálló adalékot tartalmaz, ez megakadályozza vagy késlelteti, hogy a tartósan vízterhelésnek kitett tömítőanyag felületén penészgomba telepedjen meg.

MESTER Szaniter Fugázó Tömítő

További ajánlott cikkek:
Zuhanytálca tömítése
Zuhanytálca tömítése
A MESTER Szaniter Fugázó Tömítőt és a MESTER Szaniter Fugázó TREND-et alkalmazhatjs a fürdőkádak, WC, a mosdók és a fal közötti hézag kitöltésére. Gomba- és penészálló adalékot tartalmaz, ez megakadályozza vagy késlelteti, hogy a tartósan vízterhelésnek kitett tömítőanyag felületén penészgomba telepedjen meg.
Munkalap
Munkalap
Munkalapok (fa, préselt anyagok) és a hozzájuk tartozó takarólécek tömítésére használhatja a MESTER Szaniter Fugázó Tömítőt és a MESTER Szaniter Fugázó TREND-et. Tartósan rugalmas, vízzáró, ellenáll a gombásodásnak rendszeres vízterhelés mellett is.
Kis polc ragasztása
Kis polc ragasztása
A MESTER SZILIKON Tömítő Ragasztó segítségével különféle tárgyakat ragaszthat fel: műanyag szappantartó, fűszeres polc, lábazati elemek, dísztárgyak. Jól tapad üveghez, kerámia csempéhez, zománchoz, porcelánhoz, festett felületen. Festetlen fémek ragasztására ne használja.
Kis szekrény ragasztása
Kis szekrény ragasztása
Fémből, fából, műanyagból készült fali szekrények, tárolók rögzítésére alkalmas a MESTER Szuper Mindent Ragasztó, amely a nagyobb, rendszeres igénybevételnek is ellenáll. Kitűnően tapad szinte minden felületen. Nagyon erősen ragaszt.
Mosogató leeresztő szelep tömítése
Mosogató leeresztő szelep tömítése
A mosdók, mosogatók leeresztő szelepének pontos illesztését és tömítését egy műveletben elvégezheti MESTER Szilikon Tömítő Ragasztóval. Rugalmas, jól tűri a hőt (hideg-meleg víz), hosszú élettartamú. Átlátszó, fehér, szürke és fekete színben kapható.
Fűtéscsövek tömítése
Fűtéscsövek tömítése
A fűtéscsövek átmenő illesztéseit tömítheti MESTER 300 °C Hőálló Szilikonnal. Tartósan hőálló, rugalmas. Olajálló, vízálló, ellenáll a legtöbb szennyeződésnek. Vörösesbarna.
Vissza az előző oldalra