Külső fali hézag

Külső fali hézag

Kültéri hézagokba gazdaságos megoldást nyújt a MESTER Esőálló Akril Tömítő használata, amely a kartusos kivitel mellett 10 kg-os vödrös kiszerelésben is kapható. Friss állapotban is ellenáll az esővíznek és jól tűri az UV-sugárzást. 20 % alakváltozásra képes. Fehér és szürke színben. További jó tanácsok itt.

2016.11.04.

MESTER Esőálló Akril Tömítő 

További ajánlott cikkek:
Fólia ragasztása
Fólia ragasztása
Tetőtéri párazáró fóliák ragasztására, tömítésére kiváló a MESTER Fóliaragasztó. Megkötés után vízálló, rugalmas, párazáró. Ragasztó- és tömítőanyag egyben.
Falazat javítása
Falazat javítása
Falazati üregek, furatok kitöltésére valamint letört, hiányos élek pótlására kitűnően alkalmas a a MESTER Falazat és Betonjavító. Nem kell időt szánni a javító anyag kikeverésére, a fel nem használt anyag nem vész kárba, így idő- és pénzkímélő. A felvitt anyag vastagságától függően 6-48 óra elteltével csiszolható. Csak teljes kiszáradás után szabad átfesteni.
Fal és járda találkozása
Fal és járda találkozása
A külső fal és a járda találkozásánál lévő hézag kitöltésére is alkalmas a MESTER TETŐMESTER Vízzáró Tömítő. Nedves, akár víz alatt álló felületekre is felhordható. - 25 °C és +100 °C közötti hőmérsékletet tartósan elvisel. Átlátszó.
Vissza az előző oldalra