Kis szekrény ragasztása

Kis szekrény ragasztása

Fémből, fából, műanyagból készült fali szekrények, tárolók rögzítésére alkalmas a MESTER Szuper Mindent Ragasztó, amely a nagyobb, rendszeres igénybevételnek is ellenáll. Kitűnően tapad szinte minden felületen. Nagyon erősen ragaszt.

MESTER Szuper Mindent Ragasztó

További ajánlott cikkek:
Díszítés kagylókkal
Díszítés kagylókkal
Gyakran díszítjük a fürdőszobát, a dobozokat, a fali díszeket és kisebb kompozíciókat kagylókkal. Ehhez használjon MESTER SEMLEGES Szilikon Tömítőt vagy NEUTRÁLIS Szilikont, amelyek nemcsak tömítenek, hanem erősen ragasztanak is. Jól tapadnak a legtöbb felületen, és nem sértik meg az anyagok felületét. Több színben kaphatók.
Zuhanytálca tömítése
Zuhanytálca tömítése
A MESTER Szaniter Fugázó Tömítőt és a MESTER Szaniter Fugázó TREND-et alkalmazhatjs a fürdőkádak, WC, a mosdók és a fal közötti hézag kitöltésére. Gomba- és penészálló adalékot tartalmaz, ez megakadályozza vagy késlelteti, hogy a tartósan vízterhelésnek kitett tömítőanyag felületén penészgomba telepedjen meg.
Munkalap
Munkalap
Munkalapok (fa, préselt anyagok) és a hozzájuk tartozó takarólécek tömítésére használhatja a MESTER Szaniter Fugázó Tömítőt és a MESTER Szaniter Fugázó TREND-et. Tartósan rugalmas, vízzáró, ellenáll a gombásodásnak rendszeres vízterhelés mellett is.
Kis polc ragasztása
Kis polc ragasztása
A MESTER SZILIKON Tömítő Ragasztó vagy a MESTER UNIVERZÁLIS Szilikon segítségével különféle tárgyakat ragaszthat fel: műanyag szappantartó, fűszeres polc, lábazati elemek, dísztárgyak. Jól tapad üveghez, kerámia csempéhez, zománchoz, porcelánhoz, festett felületen. Festetlen fémek ragasztására ne használja.
Mosogató leeresztő szelep tömítése
Mosogató leeresztő szelep tömítése
A mosdók, mosogatók leeresztő szelepének pontos illesztését és tömítését egy műveletben elvégezheti MESTER Szilikon Tömítő Ragasztóval vagy a MESTER UNIVERZÁLIS Szilikonnal. Rugalmasak, jól tűrik a hőt (hideg-meleg víz), hosszú élettartamúak. Szilikon Tömítő Ragasztó színei: átlátszó, fehér, szürke és fekete. UNIVERZÁLIS Szilikonszínei: átlátszó, fehér.
Fűtéscsövek tömítése
Fűtéscsövek tömítése
A fűtéscsövek átmenő illesztéseit tömítheti MESTER 300 °C Hőálló Szilikonnal. Tartósan hőálló, rugalmas. Olajálló, vízálló, ellenáll a legtöbb szennyeződésnek. Vörösesbarna.
Vissza az előző oldalra