Kert, hobby

Lakókocsi javítása
Lakókocsi javítása
Lakókocsik és egyéb járművek javításához használható a MESTER PU 4000 Tömítő Ragasztó. Tömítésre, ragasztásra egyaránt alkalmas. Kiválóan tapad a legtöbb anyaghoz, úgymint: alumínium, beton, kerámia, PVC, tégla, fa, cserép, terméskövek, műkövek, polírozott termékek. Szürke színű.
Kávéscsésze ragasztása
Kávéscsésze ragasztása
Kedvenc, törött kávéscsészéjét ragassza meg a MESTER PILLANATRAGASZTÓ Géllel. Használható fém, gumi, bőr, fa, textília, kerámia, porcelán és a legtöbb műanyag felületre, ott, ahol villámgyors, erős kötésű és egyszerűen használható ragasztóra van szükség.
Kreatív ragasztás
Kreatív ragasztás
Csak a fantázia szabhat határt a MESTER KREATÍV Ragasztó használatához! Ünnepi alkalmakkor (Húsvét, Karácsony stb.), de akár hétköznapokon (otthon, iskolában) is sokat ragasztgatunk. E ragasztó főként kreatív célokra ajánlott, de a mindennapi ragasztásokhoz is könnyen, egyszerűen felhasználható különböző anyagokhoz. Kinyomáskor fehér színű, száradás után válik átlátszóvá!
Beton lépcső javítása
Beton lépcső javítása
Sérült beton felületek (hiányok, rések, kitört élek) kijavítására is használható a MESTER Falazat és Beton Javító. Felhasználásra kész, idő- és pénzkímélő megoldás. Tiszta munkát tesz lehetővé, UV- és öregedésálló, átfesthető, csiszolható. Szürke színű.
Sérült élek kijavítására
Sérült élek kijavítására
Járda szegély, lépcső sérült éleinek javítására kiválóan használható a MESTER Falazat és Beton Javító.
Falazati üregek
Falazati üregek
Falazatban lévő üregek, furatok kitöltésére alkalmazza a MESTER Falazat és Beton Javítót mivel kiválóan tapad a legtöbb porózus felületen.
Falazati rések javítása
Falazati rések javítása
A MESTER Falazat és Beton Javító alkalmas rések, hiányosságok javítására ásványi alapokon, úgy mint beton, vakolat, falazat.
Művészeti alkotások
Művészeti alkotások
Műalkotások, kompozíciók, téridomok alkotói gyakran keresnek jól formázható, könnyen kezelhető, alakítható alapanyagokat. Erre a célra is kiváló megoldás a MESTER Purhab. Csak a fantázia szab határt. Használjunk védőkesztyűt!
Jelmezek készítése
Jelmezek készítése
Jelmezek készítésénél sokszor fontos szempont a rugalmasság. A MESTER Szilikon Tömítő Ragasztó kiváló segítséget nyújt ebben. Hosszan tartó, igen rugalmas anyag, amely jól elviseli a rendszeres terhelést. Átlátszó, fehér, szürke és fekete színben.
Terrárium
Terrárium
Terrárium üvegeinek ragasztását, tömítését készítsük MESTER Víztiszta Ragasztóval. Nagyon jól tapad üveg és fém felületen, rugalmas és erősen, tartósan ragaszt. Kristálytiszta.
Terepasztal
Terepasztal
Terepasztalok domborzatát is kialakíthatjuk MESTER Purhabból. Jól alakítható, vágható, festhető és rugalmas. Kültéri használat esetén bevonat szükséges az UV fény miatt. Használjunk védőkesztyűt!
Díszítés kagylókkal
Díszítés kagylókkal
Kagylókkal gyakran díszítünk dobozt, fali díszt, kisebb kompozíciókat. Ehhez használjunk MESTER Semleges Szilikon Tömítőt, amely nemcsak tömít, hanem erősen ragaszt is. Jól tapad a legtöbb felületen és nem sérti meg az anyagok felületét. Átlátszó és fehér színben kapható.
Műszikla
Műszikla
A sziklakertben elhelyezett műsziklákat megformázhatjuk a MESTER Purhab segítségével is. A purhab alaktartó, vágható, könnyű és tartós. Nem UV-álló, ezért fontos, hogy bevonattal lássuk el a kész formát (festék, lakk). Használjunk védőkesztyűt!
Karosszéria
Karosszéria
A karosszériajavítások, cserék segédanyaga a MESTER Karosszéria Akril Tömítő. Lakatos munkákhoz, fémlemezek illesztéseinek, varratainak tömítésére használható, de alkalmas eloxált alumínium, PVC és fa felületekre is. Két fémfelület között tartósan lágy marad. Átlakkozható. Szürke színű.
Gépkocsi kipufogó
Gépkocsi kipufogó
Kipufogó elemek tömítéséhez használható a MESTER 1000 °C Hőálló Tömítő, amely nagyon jó tapad a fémeken. Nagy szilárdságú, tartós tömítést biztosító. Nem rugalmas. Antracit színű.
Hengerfej tömítése
Hengerfej tömítése
Hengerfejek, kipufogó és szívó csövek, tömlők tartósan rugalmas tömítésére alkalmas a MESTER 300 °C Hőálló Szilikon. Vörösesbarna színű. Kazánok, fűtőberendezések, füstcsövek tömítéséhez is javasolt.
Akna, kútgyűrű tömítése
Akna, kútgyűrű tömítése
Akna- és kútgyűrűk vízzáró ragasztását, csatornaelemek, szennyvíztartályok tömítését végezzük MESTER Kútgyűrű Purhabbal. Ellenáll a föld alatti szennyeződéseknek (talajvíz, olaj, benzin, fekália, baktériumok).
Csónakok, hajók
Csónakok, hajók
A csónakok, hajók szerkezetében lévő fémfelületek tömítése alapvető fontosságú. Igazi segítség a MESTER A-Z Ragasztó Tömítő. Megtapad szinte minden felületen. Hosszú távon ellenáll az időjárási behatásoknak, rugalmas és jól terhelhető. Átfesthető.
Grillsütő
Grillsütő
A kerti grillsütők, faszenes égetők repedéseit, illesztéseit tömíthetjük MESTER 1000 °C Hőálló Tömítővel, amely ellenáll a tartós nagy hőterhelésnek is. Nagy szilárdságú, nem rugalmas. Antracit színű.
Emlékművek
Emlékművek
Sírkövek hézagait, repedéseit és illesztéseit tömíthetjük MESTER Víztiszta Ragasztóval, mely egyben tömítő is. Kiválóan tapad, jól tűri az időjárási viszontagságokat, vízzáró, UV-álló. Nem színezi el a márvány és gránit felületeket sem.
Kemence, égető
Kemence, égető
Kályhák, kandallók repedéseihez és a tűztér ajtajának tömítésére is használható a MESTER 1000°C Hőálló Tömítő. Tartósan 1000°C-ig, rövid ideig 1250°C-ig hőálló. A felhordást követően 24 órán belül ne tegyük ki magas hőmérsékletnek.
Fém trapézlemezek (garázs)
Fém trapézlemezek (garázs)
Tetőfedésére használt fém trapézlemezek tömítésére a fémek mozgása, a korrózióveszély és a hőmérsékletváltozás miatt használjunk MESTER Semleges Szilikon Tömítőt. Jól tapad, ellenáll az időjárási hatásoknak és igen rugalmas. Átlátszó és fehér színben
Garázsajtó szigetelése
Garázsajtó szigetelése
Az egyrétegű garázskapuk, ajtók utólagos szigetelésekor a hőszigetelő táblákat rögzítsük MESTER Ragasztóhab-bal. Könnyű kezelni, jól tapad, tiszta és gyors megoldás. A felhordáshoz purhab kinyomó pisztoly szükséges
Üvegházak
Üvegházak
Üvegházak, téli és nyári kertek üvegszerkezeteinek tömítésére használhatjuk a MESTER Tetőmester Vízzáró Tömítőt. Jól bírja a hőmérsékletváltozást. Jól tapad az üvegen és fémfelületeken, tartósan rugalmas. Átlátszó.
Járda tömítés
Járda tömítés
Keri és ház melletti beton járdák fugáinak, hézagainak, repedéseinek tömitésére kiválóan alkalmas a MESTER PU 4000 Tömítő Ragasztó. A garázsok beton aljzatához is használható. Poliuretán bázís, erős ragasztó erejű, rugalmas, tömitésre és ragasztásra is kíválóan alkalmas anyag. Szürke színben kapható.
Faház
Faház
Faházak illesztéseinek, hézagainak tömítésére javasolt a MESTER Átlátszó Akril Tömítő. Könnyen kezelhető, UV-álló. A kinyomáskor még fehér anyag a megkötést követően átlátszóvá válik. Kiválóan tapad fa felületeken is, festhető.