Kert, hobbi

Betonjárda tömítése
Betonjárda tömítése
Kerti és ház melletti beton járdák fugáinak, hézagainak, repedéseinek tömitésére kiválóan alkalmas a MESTER PU 4000 Tömítő Ragasztó. A garázsok beton aljzatához is használható. Poliuretán bázís, erős ragasztó erejű, rugalmas, tömitésre és ragasztásra is kíválóan alkalmas anyag. Szürke színben kapható.
Lakókocsi javítása
Lakókocsi javítása
Lakókocsik és egyéb járművek javításához, gyártásához használható a MESTER PU 4000 Tömítő Ragasztó. Tömítésre, ragasztásra egyaránt alkalmas. Kiválóan tapad a legtöbb anyaghoz, úgymint: alumínium, beton, kerámia, PVC, tégla, fa, cserép, terméskövek, műkövek, polírozott termékek. Szürke színű.
Betonlépcső javítása
Betonlépcső javítása
Sérült beton felületek (hiányok, rések, kitört élek) kijavítására is használható a MESTER Falazat és Beton Javító. Felhasználásra kész, idő- és pénzkímélő megoldás. Tiszta munkát tesz lehetővé, UV- és öregedésálló, átfesthető, csiszolható. Szürke színű.
Sérült élek kijavítására
Sérült élek kijavítására
Járda szegély, lépcső sérült éleinek javítására kiválóan használható a MESTER Falazat és Beton Javító.
Falazati üregek
Falazati üregek
Falazatban lévő üregek, furatok kitöltésére alkalmazza a MESTER Falazat és Beton Javítót mivel kiválóan tapad a legtöbb porózus felületen.
Falazati rések javítása
Falazati rések javítása
A MESTER Falazat és Beton Javító alkalmas rések, hiányosságok javítására ásványi alapokon, úgy mint beton, vakolat, falazat.
Művészeti alkotások
Művészeti alkotások
Műalkotások, kompozíciók, téridomok alkotói gyakran keresnek jól formázható, könnyen kezelhető, alakítható alapanyagokat. Erre a célra is kiváló megoldás a MESTER Purhab. Csak a fantázia szab határt. Használjon védőkesztyűt!
Jelmezek készítése
Jelmezek készítése
Jelmezek készítésénél sokszor fontos szempont a rugalmasság. A MESTER Szilikon Tömítő Ragasztó és a MESTER UNIVERZÁLIS Szilikon kiváló segítséget nyújt ebben. Hosszan tartó, igen rugalmas anyag, amely jól elviseli a rendszeres terhelést. Szilikon Tömítő Ragasztó színei: átlátszó, fehér, szürke és fekete. UNIVERZÁLIS Szilikon színei: átlátszó, fehér.
Terrárium ragasztása, tömítése
Terrárium ragasztása, tömítése
Terrárium üvegeinek ragasztását, tömítését készítse MESTER Víztiszta Ragasztóval. Nagyon jól tapad üveg és fém felületen, rugalmas és erősen, tartósan ragaszt. Kristálytiszta.
Terepasztal készítése
Terepasztal készítése
Terepasztalok domborzatát is kialakíthatja MESTER Purhabból. Jól alakítható, vágható, festhető és rugalmas. Kültéri használat esetén bevonat szükséges az UV sugárzás miatt. Használjunk védőkesztyűt!
Díszítés kagylókkal
Díszítés kagylókkal
Kagylókkal gyakran díszítünk dobozt, fali díszt, kisebb kompozíciókat. Ehhez használja MESTER Semleges Szilikon Tömítőt, amely nemcsak tömít, hanem erősen ragaszt is. Jól tapad a legtöbb felületen és nem sérti meg az anyagok felületét. Átlátszó,fehér és barna színben kapható.
Műszikla kialakítása
Műszikla kialakítása
A sziklakertben elhelyezett műsziklákat megformázhatja a MESTER Purhab segítségével is. A purhab alaktartó, vágható, könnyű és tartós. Nem UV-álló, ezért fontos, hogy bevonattal lássuk el a kész formát (festék, lakk). Használjon védőkesztyűt!
Karosszéria tömítése
Karosszéria tömítése
A karosszériajavítások segédanyaga a MESTER Karosszéria Akril Tömítő. Lakatos munkákhoz, fémlemezek illesztéseinek, varratainak tömítésére használható. Két fémfelület között tartósan lágy marad. Átlakkozható. Szürke színű.
Gépkocsi kipufogó tömítése
Gépkocsi kipufogó tömítése
Kipufogó elemek tömítéséhez használható a MESTER 1000 °C Hőálló Tömítő, amely nagyon jó tapad a fémeken. Nagy szilárdságú, tartós tömítést biztosító. Nem rugalmas. Antracit színű.
Hengerfej tömítése
Hengerfej tömítése
Hengerfejek, kipufogó és szívó csövek, tömlők tartósan rugalmas tömítésére alkalmas a MESTER 300 °C Hőálló Szilikon. Vörösesbarna színű. Kazánok, fűtőberendezések, füstcsövek tömítéséhez is javasolt.
Akna, kútgyűrű ragasztása
Akna, kútgyűrű ragasztása
Akna- és kútgyűrűk vízzáró ragasztását, csatornaelemek, szennyvíztartályok tömítését (pl. vízóra aknánál) végezze MESTER Kútgyűrű Purhabbal. Ellenáll a föld alatti szennyeződéseknek (talajvíz, olaj, benzin, fekália, baktériumok).
Csónakok, hajók tömítése
Csónakok, hajók tömítése
A csónakok, hajók szerkezetében lévő fémfelületek tömítése alapvető fontosságú. Ehhez nagy segítség a MESTER A-Z Ragasztó Tömítő. Megtapad szinte minden felületen. Hosszú távon ellenáll az időjárási behatásoknak, rugalmas és jól terhelhető. Átfesthető.
Grillsütő tömítése
Grillsütő tömítése
A kerti grillsütők, faszenes égetők repedéseit, illesztéseit tömítheti MESTER 1000 °C Hőálló Tömítővel, amely ellenáll a tartós nagy hőterhelésnek is. Nagy szilárdságú, nem rugalmas. Antracit színű.
Kemencék, kályhák, kandallók tömítése
Kemencék, kályhák, kandallók tömítése
Kemencék, kályhák, kandallók repedéseihez és a tűztér ajtajának tömítésére is használható a MESTER 1000°C Hőálló Tömítő. Tartósan 800°C-ig, rövid ideig 1500°C-ig hőálló. A felhordást követően 24 órán belül ne tegyük ki magas hőmérsékletnek.
Fém trapézlemezek tömítése
Fém trapézlemezek tömítése
Tetőfedésére használt fém trapézlemezek tömítésére a fémek mozgása, a korrózióveszély és a hőmérséklet-változás miatt használjon MESTER A-Z Ragasztó Tömítőt. Jól tapad, ellenáll az időjárási hatásoknak és igen rugalmas. Ragasztási és tömítési feladatokra egyaránt alkalmas. Fehér színben kapható.
Garázsajtó szigetelése
Garázsajtó szigetelése
Az egyrétegű garázskapuk, ajtók utólagos szigetelésekor a hőszigetelő táblákat rögzítse MESTER Ragasztóhab Kézi purhabbal. Könnyű kezelni, jól tapad, tiszta és gyors megoldás.
Üvegházak tömítése
Üvegházak tömítése
Üvegházak, téli kertek üvegszerkezeteinek tömítésére használhatja a MESTER Tetőmester Vízzáró Tömítőt. Jól bírja a hőmérséklet-változást. Jól tapad az üvegen és fémfelületeken, tartósan rugalmas. Átlátszó.
Faház tömítése
Faház tömítése
Faházak illesztéseinek, hézagainak tömítésére javasolt a MESTER Átlátszó Akril Tömítő. Könnyen kezelhető, UV-álló. A kinyomáskor még fehér anyag a megkötést követően átlátszóvá válik. Kiválóan tapad fa felületeken is, festhető.