Kültéri betűk tömítése

Kültéri betűk tömítése

A homlokzatra ragasztható betűk, számok széleinél tömítsen a MESTER Esőálló Akril Tömítővel. Könnyű felhordani, jól megtapad a falazaton. Rugalmas tömítést biztosít. Szürke és fehér színben kapható, de igény esetén átfesthető.

MESTER Esőálló Akril Tömitő

További ajánlott cikkek:
Árnyékoló rögzítése
Árnyékoló rögzítése
Árnyékolók rögzítésére használja a MESTER POLI SF Vegyi Dübelt. Tömör és üreges tégla falazatokban és repedésmentes betonban használható. Nagy szilárdság és terhelhetőség érhető el vele. Oszlopok, kapaszkodók, homlokzati elemek, korláttalpak, kerítések, kapuk stb. rögzítésére is használhatja.
Friss purhab eltávolítása
Friss purhab eltávolítása
Friss, még meg nem keményedett purhab eltávolítására használhatja a MESTER Purhab Tisztítót. Purhabkinyomó pisztolyok ápolására és tisztítására is alkalmas. Növeli a pisztolyok élettartamát.
Ablakfülkés ablak beépítése
Ablakfülkés ablak beépítése
Ablakfülke esetén az ablak beépítése hagyományos módon, a falsíkkal párhuzamosan történik. A beépítéshez javasoljuk a MESTER TÖBBSZÖR HASZNÁLHATÓ Purhab használatát. A purhab növeli a a stabilitást és gondoskodik a kiváló hang- és hőszigetelésről. 4-6 héten belül többször is felhasználható a speciális szelepe miatt.
Falazat javítása
Falazat javítása
Falazati üregek, furatok kitöltésére valamint letört, hiányos élek pótlására kitűnően alkalmas a a MESTER Falazat és Betonjavító. Nem kell időt szánni a javító anyag kikeverésére, a fel nem használt anyag nem vész kárba, így idő- és pénzkímélő megoldás. A felvitt anyag vastagságától függően 6-48 óra elteltével csiszolható. Csak teljes kiszáradás után szabad átfesteni.
Fólia ragasztása
Fólia ragasztása
Tetőtéri párazáró fóliák ragasztására, tömítésére kiváló a MESTER Fóliaragasztó. Megkötés után rugalmas, párazáró. Ragasztó- és tömítőanyag egyben.
Kéménybádog tömítése
Kéménybádog tömítése
A MESTER Tetőmester Vízzáró Tömítővel a kémények tövénél kialakított lemezburkolat tömítését végezheti el. Megtapad a legkritikusabb felületeken is, jól bírja a fokozott igénybevételt, rugalmas és nem okoz korróziót. Átlátszó.
Vissza az előző oldalra