Csónakok, hajók

Csónakok, hajók

A csónakok, hajók szerkezetében lévő fémfelületek tömítése alapvető fontosságú. Igazi segítség a MESTER A-Z Ragasztó Tömítő. Megtapad szinte minden felületen. Hosszú távon ellenáll az időjárási behatásoknak, rugalmas és jól terhelhető. Átfesthető.

2016.11.04.

MESTER A-Z Ragasztó Tömítő

További ajánlott cikkek:
Lakókocsi javítása
Lakókocsi javítása
Lakókocsik és egyéb járművek javításához használható a MESTER PU 4000 Tömítő Ragasztó. Tömítésre, ragasztásra egyaránt alkalmas. Kiválóan tapad a legtöbb anyaghoz, úgymint: alumínium, beton, kerámia, PVC, tégla, fa, cserép, terméskövek, műkövek, polírozott termékek. Szürke színű.
Kávéscsésze ragasztása
Kávéscsésze ragasztása
Kedvenc, törött kávéscsészéjét ragassza meg a MESTER PILLANATRAGASZTÓ Géllel. Használható fém, gumi, bőr, fa, textília, kerámia, porcelán és a legtöbb műanyag felületre, ott, ahol villámgyors, erős kötésű és egyszerűen használható ragasztóra van szükség.
Kreatív ragasztás
Kreatív ragasztás
Csak a fantázia szabhat határt a MESTER KREATÍV Ragasztó használatához! Ünnepi alkalmakkor (Húsvét, Karácsony stb.), de akár hétköznapokon (otthon, iskolában) is sokat ragasztgatunk. E ragasztó főként kreatív célokra ajánlott, de a mindennapi ragasztásokhoz is könnyen, egyszerűen felhasználható különböző anyagokhoz. Kinyomáskor fehér színű, száradás után válik átlátszóvá!
Vissza az előző oldalra