Ott lenni és helytállni

Ott lenni és helytállni

Tudják, hogy mi a közös az itt következő névsorban? McDonald’s, Coca-Cola, AUDI, Facebook, Microsoft, MESTER…

2019.12.02.

Az ország neves gazdasági és marketing szakembereiből álló szakértői bizottság szerint – sok más név mellett – a felsorolt nevek Magyarország legismertebb és legjobban teljesítő márkái közé tartoznak: erről szól a Superbrands díjazás, melynek keretén belül a fogyasztói márkák kategóriájában Superbrands díjat és az üzleti márkákéban Business Superbrands díjat ítélnek oda.
Az, hogy a világ legnagyobb tőzsdei értékkel rendelkező márkái mellett a MESTER idén is mindkét díjat megkapta, igazolja több, mint 20 éve zajló következetes márkaépítő erőfeszítéseinket.

Különösen igaz ez az állítás, ha végignézzük a teljes névsort: még a 10 %-ot sem éri el a magyar tulajdonú márkák aránya a díjazottak között. Multinacionális brandek, márkák küzdelmében kell helytállnia az itthoni vállalkozásoknak. Ez akkor működhet (és működik!), ha odafigyelünk arra, amit a hazai piac, a magyar fogyasztók szeretnek és elvárnak.

Köszönjük ebben az Önök támogatását és tevékeny közreműködését!

További ajánlott cikkek:
Mi az UFI kód, és mi a rendeltetése?
Mi az UFI kód, és mi a rendeltetése?
Az UFI kód egy új címkeelem, egy 16 karakterből álló kód, amelyet 2021. január elsejétől a veszélyes keverékek címkéjén jól olvashatóan fel kell tüntetni.
KELLEMES ÜNNEPEKET!
KELLEMES ÜNNEPEKET!
VÉDŐKESZTYŰ A PU 4000 Tömítő Ragasztó CSŐRÉBEN!
VÉDŐKESZTYŰ A PU 4000 Tömítő Ragasztó CSŐRÉBEN!
Az új szabályozás értelmében nem csak a purhabok, de mindnen poliuretán tömítőhöz és ragasztóhoz védőkesztyűt kell biztosítanunk a felhasználók számára.
Vissza az előző oldalra