Külső párkány tömítése

Külső párkány tömítése

Az ablakpárkány és a fal találkozásánál keletkező hézag, rés rugalmas tömítésére megoldás a MESTER Esőálló Akril Tömítő. Friss állapotban is ellenáll az esővíznek és jól tűri az UV-sugárzást, ezért napsütésnek kitett felületre is alkalmas. Igény szerint átfesthető. Fehér és szürke színben kapható a kartusos verzió. Létezik 10 kg-os, vödrös változata is. Azt fehér színben kínáljuk.

MESTER Esőálló Akril Tömítő

További ajánlott cikkek:
Üvegtábla keretbe helyezése
Üvegtábla keretbe helyezése
Az üvegtáblákat fa és fém keretbe rögzítse MESTER Üvegező Univerzális Gittel. Könnyen eldolgozható. Száradás után festhető. Tökéletesen tömíti az üvegtáblákat.
Rugdosó ragasztása
Rugdosó ragasztása
Az ajtólapra gyakran rugdosó lemezt vagy vízvetőt szerelünk, hogy jobban bírja az igénybevételt. Ragaszthatja ezeket MESTER A-Z Ragasztó Tömítővel,amely minden felületen jól tapad, erősen ragaszt, és tartósan elviseli a terhelést.
Küszöb ragasztása
Küszöb ragasztása
Küszöbök takaróléceinek felragasztására tökéletes a MESTER GYORS Kontakt Ragasztó. Erősen köt, kiválóan tapad. Vízálló, hőálló, tartósan rugalmas marad.
Fémtok rögzítése
Fémtok rögzítése
Az ajtótok és a fal közti hézag kitöltésére használható a MESTER PISZTOLYHAB. A kikeményedett purhab jelentősen növeli a nyílászáró szerkezet hang- és hőszigetelő képességét. Ne felejtse el az elő- és utónedvesítést! A mellékelt adapterrel is használható!
Ajtó melletti hézag tömítése
Ajtó melletti hézag tömítése
A beépített ajtó és a fal közötti hézag, repedés kitöltésére szakszerű és gazdaságos megoldást kínál a MESTER Akril Festhető Tömítő. Átfesthető és tapétát is ragaszthat rá. Fehér, szürke és barna színben kapható.
Külső párkány ragasztása
Külső párkány ragasztása
A külső párkány rögzítésére használjon MESTER SEMLEGES Szilikon Tömítőt vagy a MESTER NEUTRÁLIS Szilikont. Ragaszthat vele fémet, műanyagot vagy kevert anyagból készülő elemeket. Jól tapad mész- és cementtartalmú aljzatokon. A keletkező hézagok tömítésére is kiváló. SEMLEGES Szilikon Tömítő színei: átlátszó, fehér. NEUTRÁLIS Szilikon színei: átlátszó, fehér.
Vissza az előző oldalra