Házszám

Házszám

A MESTER A-Z Ragasztó Tömítő olyan helyzetekben, felületekre is használható, ahol más anyagok nem. Hosszú távon ellenáll az időjárási behatásoknak, rugalmas és jól terhelhető. Számos dolgot felragaszthatunk vele kültérben, homlokzatra is.

MESTER A-Z Ragasztó Tömítő

További ajánlott cikkek:
Üvegtábla keretbe helyezése
Üvegtábla keretbe helyezése
Az üvegtáblákat fa és fém keretbe rögzítse MESTER Üvegező Univerzális Gittel. Könnyen eldolgozható. Száradás után festhető. Tökéletesen tömíti az üvegtáblákat.
Ajtóvédő lemez ragasztása
Ajtóvédő lemez ragasztása
Az ajtólapra gyakran ajtóvédő lemezt vagy vízvetőt szerelünk, hogy jobban bírja az igénybevételt. Ragaszthatja ezeket MESTER A-Z Ragasztó Tömítővel, amely minden felületen jól tapad, erősen ragaszt és tartósan elviseli a terhelést.
Küszöb ragasztása
Küszöb ragasztása
Küszöbök takaróléceinek felragasztására tökéletes a MESTER PU Kombi Ragasztó. Erősen köt, kiválóan tapad. Vízálló, hőálló, tisztítószerek, por, sár és egyéb szennyeződések ellen is hatásos.
Fémtok rögzítése
Fémtok rögzítése
Az ajtótok és a fal közti hézag kitöltésére használható a MESTER PISZTOLYHAB. A kikeményedett purhab jelentősen növeli a nyílászáró szerkezet hang- és hőszigetelő képességét. Ne felejtse el az elő- és utónedvesítést! A mellékelt adapterrel is használható!
Ajtó melletti hézag tömítése
Ajtó melletti hézag tömítése
A beépített ajtó és a fal közötti hézag, repedés kitöltésére szakszerű és gazdaságos megoldást kínál a MESTER Akril Festhető Tömítő. Átfesthető és tapétát is ragaszthat rá. Fehér, szürke és barna színben kapható. További jó tanácsok itt.
Külső párkány tömítése
Külső párkány tömítése
Az ablakpárkány és a fal találkozásánál keletkező hézag, rés rugalmas tömítésére megoldás a MESTER Esőálló Akril Tömítő. Friss állapotban is ellenáll az esővíznek és jól tűri az UV-sugárzást, ezért napsütésnek kitett felületre is alkalmas. Igény szerint átfesthető. Fehér és szürke színben kapható a kartusos verzió. Létezik 10 kg-os, vödrös változata is. Azt fehér színben kínáljuk.
Vissza az előző oldalra