A MESTER Superbrands díjak átvétele megtörtént!

A MESTER Superbrands díjak átvétele megtörtént!

A MESTER díjai november 12-én a Superbrands Gálán kerültek átadásra! A Superbrand Évkönyv is ekkor került ki frissen a nyomdából.

2019.12.02.

Idézet az évkönyvből:
„A globalizáció korában elsődleges a méretnagyság, a hatékonyság, az uniformizálás. Ennek jegyében a nemzetközi márkák behatolnak kisebb piacokra, így Magyarországra is. Eközben történelmünk, nyelvünk, az itt élők mentalitása stabil igényt támaszt egy helyi, erős “magyar” márka létezésére.
Ezt felismerve kezdtük el 1998-ban a MESTER márka forgalmazását, és az eltelt 21 év igazolja szándékaink megalapozottságát. A felhasználók hálásak, mert érthető, jól olvasható, testre szabott csomagolásban, a magyar viszonyokhoz igazodva törődünk velük. Mosolyogva, a tapasztalt mester magabiztosságával segítünk a megfelelő anyag kiválasztásában, és érthetően kommunikáljuk a felhasználási tudnivalókat.
A MESTER sokak szemében egy elképzelt, de valósághű személyként él, az én fejemben egy Küldetés, amelyhez évtizedek óta a lelkét adja a MESTER összes munkatársa.”

Járó György

További ajánlott cikkek:
Mi az UFI kód, és mi a rendeltetése?
Mi az UFI kód, és mi a rendeltetése?
Az UFI kód egy új címkeelem, egy 16 karakterből álló kód, amelyet 2021. január elsejétől a veszélyes keverékek címkéjén jól olvashatóan fel kell tüntetni.
KELLEMES ÜNNEPEKET!
KELLEMES ÜNNEPEKET!
VÉDŐKESZTYŰ A PU 4000 Tömítő Ragasztó CSŐRÉBEN!
VÉDŐKESZTYŰ A PU 4000 Tömítő Ragasztó CSŐRÉBEN!
Az új szabályozás értelmében nem csak a purhabok, de mindnen poliuretán tömítőhöz és ragasztóhoz védőkesztyűt kell biztosítanunk a felhasználók számára.
Vissza az előző oldalra